17 augusti 2012
18:45

Krokstorps IF

Referat: Fagerhults AIK - Krokstorps IF

Höststart och hemmamatch, Krokstorp gästar Ekingen. Efter vi varit dåligt med folk på träningarna så var det även svårt att få ihop tillräckligt mrd folk till matchen, avstängningar och sena återbud. Tack till Josef som ställde upp med kort varsel.
Vi pratar innan matchstart att vi måste få igång snacket direkt och försöka rulla boll.
En jämn match med mycket slit på mittplan och inget särskilt bra spel från något av lagen. Hampus har ett jätteläge efter en kvart men lobbar bollen utanför målet, istället gör Krokstorp 1-0 efter en första halvlek med få målchanser. 0-1 i halvtid.
I andra får vi jaga för en kvittering men då gör Krokstorp 0-2 lite för enkelt efter att inte haft en enda målchans i andra. En slätstruken insats och FAIK:arna vaknar inte riktigt till förrän det bara är en kvart kvar. Vi flyttar upp och chansar lite och Emil sätter dit 1-2 med tio kvar. Vi har mycket boll i slutet och skapar en del chanser och ett jätteläge med två minuter kvar men tyvärr så sätter Emil bollen i burgaveln. En match som lika gärna kunde slutat 2-2 eller 3-2 om vi hade haft lite flyt.
Extra plus i en annars godkänd match med manskapet vi hade i dag till Emil och Josef.